Mobilissimus mobilitási alkotótábor, 2018 – Székesfehérvár

AZ ALKOTÁSNAK NEM A TERVEZÉSI TERÜLET, CSAK A KÉPZELET SZABHAT HATÁRT!

Légy részese a Mobilissimus és Székesfehérvár Önkormányzata szakmai alkotótáborának!

Közel áll hozzád a városfejlesztés? Érdekel a mobilitás világa? Szeretnél egy csapat alkotó tagjaként a gyakorlatban kreatív és innovatív megoldásokat találni a városi közlekedés problémáira?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, és felsőfokú tanulmányaidat folytatod, akkor a Mobilissimus és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának szakmai alkotótáborában a helyed!

A 2018. június 25-29. közöttre szervezett mobilitástervezési alkotótáborunk célja, hogy különböző egyetemi és főiskolai karok diákjaiként együtt gondolkodjatok és közösen dolgozzatok ki komplex városfejlesztési és közlekedési megoldásokat.

 

Szeretnénk, ha  egymás tervezési szemléletét és ismereteit megismerve, közösen, csapatban dolgozva találnátok ki azokat a javaslatokat, melyek egyszerű, de innovatív megoldást nyújthatnak Székesfehérvár egy kiválasztott helyszínének  mobilitási problémáira.

Az alkotótábor nem csak a közös tervezés színtere lesz, hanem olyan szakmai műhely is, melyben izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokat hallhattok, szakmájukban kiemelkedő, határokat nem ismerő és munkájuk szeretetét átadni tudó városfejlesztési és közlekedési szakemberektől.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével tudsz, legkésőbb 2018. június 14-ig.

https://goo.gl/forms/5zBWgc9MC5WXx3PL2

A jelentkezések kiértékelése után vegyes csapatokat állítunk össze a különböző intézményekből és karokról, annak érdekében, hogy minél több szempontból tudjátok megközelíteni majd a feladatot. A létszám korlátozott, összesen 18 fő hallgató vehet részt az alkotótáborban, mely végén a legjobb munkát felmutató csapat díjazásban részesül. 

A részvételhez 5000 Ft önköltségi hozzájárulás szükséges, mely nem tartalmazza a Székesfehérvárra történő eljutás költségét. A napi háromszori étkezést, a szállást és a tervezéshez szükséges egyéb eszközöket mi biztosítjuk. A kreativitás mellett részetekről csak egy laptopra lesz szükség a vizualizációs és szöveges munkarészek elkészítéséhez, valamint a háttéranyagok feldolgozásához.

Az alkotótáborral kapcsolatos kérdésekben keresd a Mobilissimus munkatársait az alkototabor@mobilissimus.hu  címen, és segítünk a továbbiakban.

Várjuk jelentkezésed!

Gyere és tervezz velünk!

A Mobilissimus és Székesfehérvár Önkormányzata

 

Megjelent a Magyar CIVINET 26. hírlevele, mely ezen a linken olvasható. A Magyar CIVINET hírlevelére ITT lehet feliratkozni. Aktuális városi közlekedést érintő hírekről és érdekességekről a Magyar CIVINET Facebook oldalán és a Magyar CIVINET Facebook...
Tovább »

2022. május 11.
egri elkerülő
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. közösségi tervezés keretében készítteti el Eger Megyei Jogú Város közlekedésének tehermentesítése érdekében a várost elkerülő közút tanulmánytervét és környezeti hatástanulmányát, a k...
Tovább »

2022. május 10.
sump cycle
2022. május 3-án került megrendezésre Hogyan tervezzük a fenntartható mobilitást? címmel a Magyar CIVINET és az INTERREG Dynaxibility4CE projekt közös online szakmai találkozója. Az esemény két blokkból állt: az első szekcióban a Fenntartható Városi...
Tovább »

2022. május 09.