Mobilissimus mobilitási alkotótábor, 2018 – Székesfehérvár

AZ ALKOTÁSNAK NEM A TERVEZÉSI TERÜLET, CSAK A KÉPZELET SZABHAT HATÁRT!

Légy részese a Mobilissimus és Székesfehérvár Önkormányzata szakmai alkotótáborának!

Közel áll hozzád a városfejlesztés? Érdekel a mobilitás világa? Szeretnél egy csapat alkotó tagjaként a gyakorlatban kreatív és innovatív megoldásokat találni a városi közlekedés problémáira?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, és felsőfokú tanulmányaidat folytatod, akkor a Mobilissimus és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának szakmai alkotótáborában a helyed!

A 2018. június 25-29. közöttre szervezett mobilitástervezési alkotótáborunk célja, hogy különböző egyetemi és főiskolai karok diákjaiként együtt gondolkodjatok és közösen dolgozzatok ki komplex városfejlesztési és közlekedési megoldásokat.

 

Szeretnénk, ha  egymás tervezési szemléletét és ismereteit megismerve, közösen, csapatban dolgozva találnátok ki azokat a javaslatokat, melyek egyszerű, de innovatív megoldást nyújthatnak Székesfehérvár egy kiválasztott helyszínének  mobilitási problémáira.

Az alkotótábor nem csak a közös tervezés színtere lesz, hanem olyan szakmai műhely is, melyben izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokat hallhattok, szakmájukban kiemelkedő, határokat nem ismerő és munkájuk szeretetét átadni tudó városfejlesztési és közlekedési szakemberektől.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével tudsz, legkésőbb 2018. június 14-ig.

https://goo.gl/forms/5zBWgc9MC5WXx3PL2

A jelentkezések kiértékelése után vegyes csapatokat állítunk össze a különböző intézményekből és karokról, annak érdekében, hogy minél több szempontból tudjátok megközelíteni majd a feladatot. A létszám korlátozott, összesen 18 fő hallgató vehet részt az alkotótáborban, mely végén a legjobb munkát felmutató csapat díjazásban részesül. 

A részvételhez 5000 Ft önköltségi hozzájárulás szükséges, mely nem tartalmazza a Székesfehérvárra történő eljutás költségét. A napi háromszori étkezést, a szállást és a tervezéshez szükséges egyéb eszközöket mi biztosítjuk. A kreativitás mellett részetekről csak egy laptopra lesz szükség a vizualizációs és szöveges munkarészek elkészítéséhez, valamint a háttéranyagok feldolgozásához.

Az alkotótáborral kapcsolatos kérdésekben keresd a Mobilissimus munkatársait az alkototabor@mobilissimus.hu  címen, és segítünk a továbbiakban.

Várjuk jelentkezésed!

Gyere és tervezz velünk!

A Mobilissimus és Székesfehérvár Önkormányzata

 

A Magyar CIVINET 2021. február 24-én tartotta meg 19. találkozóját, mely az elmúlt néhány eseményhez hasonlóan a virtuális térben zajlott. A Szemléletformálás és kommunikáció a városi közlekedésben címen megtartott félnapos webináriumon hat előadás j...
Tovább »

2021. március 17.
Mobilitás mint szolgáltatás (MaaS) és fenntartható városi mobilitástervezés címmel új tematikus útmutató jelent meg magyarul, a SUMP Útmutató második kiadásához kapcsolódó kiadványok egyikeként. Bemutatja a MaaS koncepcióját és azt, hogy miért fontos...
Tovább »

2021. március 16.
A SUNRISE (Sustainable Urban Neighbourhoods Research and Implementation Support in Europe, azaz Fenntartható városrészek kutatása és a megvalósítás támogatása Európában) projekt keretein belül megvalósuló forgalomcsillapítási intézkedések március ele...
Tovább »

2021. március 12.