Mobilissimus mobilitási alkotótábor, 2018 – Székesfehérvár

AZ ALKOTÁSNAK NEM A TERVEZÉSI TERÜLET, CSAK A KÉPZELET SZABHAT HATÁRT!

Légy részese a Mobilissimus és Székesfehérvár Önkormányzata szakmai alkotótáborának!

Közel áll hozzád a városfejlesztés? Érdekel a mobilitás világa? Szeretnél egy csapat alkotó tagjaként a gyakorlatban kreatív és innovatív megoldásokat találni a városi közlekedés problémáira?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, és felsőfokú tanulmányaidat folytatod, akkor a Mobilissimus és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának szakmai alkotótáborában a helyed!

A 2018. június 25-29. közöttre szervezett mobilitástervezési alkotótáborunk célja, hogy különböző egyetemi és főiskolai karok diákjaiként együtt gondolkodjatok és közösen dolgozzatok ki komplex városfejlesztési és közlekedési megoldásokat.

 

Szeretnénk, ha  egymás tervezési szemléletét és ismereteit megismerve, közösen, csapatban dolgozva találnátok ki azokat a javaslatokat, melyek egyszerű, de innovatív megoldást nyújthatnak Székesfehérvár egy kiválasztott helyszínének  mobilitási problémáira.

Az alkotótábor nem csak a közös tervezés színtere lesz, hanem olyan szakmai műhely is, melyben izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokat hallhattok, szakmájukban kiemelkedő, határokat nem ismerő és munkájuk szeretetét átadni tudó városfejlesztési és közlekedési szakemberektől.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével tudsz, legkésőbb 2018. június 14-ig.

https://goo.gl/forms/5zBWgc9MC5WXx3PL2

A jelentkezések kiértékelése után vegyes csapatokat állítunk össze a különböző intézményekből és karokról, annak érdekében, hogy minél több szempontból tudjátok megközelíteni majd a feladatot. A létszám korlátozott, összesen 18 fő hallgató vehet részt az alkotótáborban, mely végén a legjobb munkát felmutató csapat díjazásban részesül. 

A részvételhez 5000 Ft önköltségi hozzájárulás szükséges, mely nem tartalmazza a Székesfehérvárra történő eljutás költségét. A napi háromszori étkezést, a szállást és a tervezéshez szükséges egyéb eszközöket mi biztosítjuk. A kreativitás mellett részetekről csak egy laptopra lesz szükség a vizualizációs és szöveges munkarészek elkészítéséhez, valamint a háttéranyagok feldolgozásához.

Az alkotótáborral kapcsolatos kérdésekben keresd a Mobilissimus munkatársait az alkototabor@mobilissimus.hu  címen, és segítünk a továbbiakban.

Várjuk jelentkezésed!

Gyere és tervezz velünk!

A Mobilissimus és Székesfehérvár Önkormányzata

 

A közlekedési balesetek számát és súlyosságát két tényező határozza meg: a forgalom nagysága (minél nagyobb a forgalom, annál nagyobb valószínűséggel lesznek balesetek is) és a sebesség, amely a balesetek súlyosságának legfontosabb meghatározója (a n...
Tovább »

2020. október 16.
A város közlekedésének tervezéséhez fontos ismerni a jelenlegi helyzetet, a mai mobilitási helyzetképet. E helyzetkép legfontosabb állításai a következők: Mátészalka lakói számára a vasúti kapcsolatok mai formájukban nem tekinthetők igazán fontosnak,...
Tovább »

2020. október 08.
A Magyar CIVINET 2020. szeptember 16-án tartotta meg 17. találkozóját, mely az elmúlt néhány eseményhez hasonlóan a virtuális térben zajlott. A félnapos webinárium öt előadást foglalt magába. A bevezető előadást Gertheis Antal, a Mobilissimus ügyveze...
Tovább »

2020. október 06.